Sukuseuran jäsenyys

 

Jäsen tietoa

GABRIEL NIILONPOIKA ENQVISTIN JÄLKELÄISET RY perustettiin 25. elokuuta 2001 Karjalohjalla. Sukuseuran varsinaiseksi jäseneksi voi liittyä jokainen 18 vuotta täyttänyt henkilö, joka isän tai äidin puolelta on sukuun kuuluva tai joka avioliiton kautta siihen liittynyt tai muu henkilö, joka hyväksyy sukuseuran tarkoituksen ja säännöt Sukuseuran jäsenet hyväksyy hakemuksesta seuran hallitus. Kts. Säännöt 3§.

Liittymismaksu ja jäsenmaksu

Sukuseuran liittymismaksu on 4 €. Jäsenmaksu 10 €/vuosi, ainaisjäsenmaksu 100 €. Seuran jäsenen alle 18-vuotiaat lapset voivat liittyä seuraan nuorisojäseninä, jotka ovat vapaat jäsenmaksusta ja joilla ei ole äänioikeutta seuran kokouksissa. Yli 80 vuotta vanhat jäsenet on vapautettu jäsenmaksuvelvoitteesta.

Mikäli haluat liittyä sukuseuraan, niin liittymis- ja jäsenmaksu (14 € tai 104 €) pyydetään maksamaan seuran tilille IBN: FI34 4006 2820 0101 08 BIC: ITELFIHH. HUOM! Mainitkaa liittyneiden jäsenten nimet maksulomakkeessa. Ilmoittakaa vanhempiesi ja isovanhempiesi nimet eri liitteelllä.

Yhteyshenkilöt:
Puheenjohtaja Minna Mäklin
Jäsensihteeri Leena Hellman

 


Copyright © Gabriel Niilonpoika Enqvistin Jälkeläiset ry